جدیدترین مقالات سروشان
 
کاهش زمان رسیدن مشتری به پاسخ، مهمترین هدف مرکز تماس

واحد تماس تلفنی مشتریان در بخش خدمات پس از فروش همچون پل ارتباطی بین شرکت و مشتریان عمل می‌کند و یکی از راه‌های ارتباطی مشتریان با سازمان است. یکی از مهم‌ترین اهداف مرکز تماس، کاهش زمان پاسخگویی به مشتریان و درنتیجه، کاهش تعداد تماس‌های ازدست‌رفته است.
 

بیشتر ... 1403/12/26
با سیستم کنترل موجودی میتوانید عملکرد بهتری در زنجیره تامین کالاها داشته باشید

​​​​​​​این روزها سیستم‌های گوناگون، فرایندهای مدرن و فناوری‌هایی را در اختیار کاربران قرار می‌دهد تا واحد بازرگانی و انباردارها بتوانند در زنجیره خدمات خود بهتر عمل کنند. یکی از این سیستم‌های مهم، کنترل موجودی است که با ان می‌توانید عملکرد بهتری در زنجیره تامین کالاها داشته باشید.
 

بیشتر ... 1403/12/25
مسعود مهدویان فرد ؛ تاثیر اینترنت اشیا در خدمات پس از فروش خودرویی امروزه با توجه به سرعت حرکت و پیشرفت روزافزون فناوری در دنیا، فناوری های جدیدی در صنایع استفاده می شود که یکی از انها IOT (Internet Of Things) یا همان «اینترنت اشیا» است. بیشتر ... 1401/11/26
قبل
بعد
منتشر شده در تاریخ :1401/11/25
تعداد بازدید : 5811
مسعود مهدویان فرد ؛ تاثیر اینترنت اشیا در خدمات پس از فروش خودرویی
اینترنت اشیا چیست؟
اینترنت اشیا دربردارنده همه چیزهایی است که به اینترنت وصل می شود. به طورکلی، اینترنت اشیا به مفهومی اشاره دارد که در ان اشیای گوناگون قابلیت اتصال به شبکه و ارسال و دریافت داده ها توسط سنسورها را دارد؛ ازجمله: لوازم خانگی، خانه ها، خودروهای هوشمند و... .
اینترنت اشیا به سرعت در حال تغییر نحوه زندگی ماست. تغییرات اینترنت اشیا در صنایع، به ویژه در صنعت خودرو بسیار محسوس است؛ چراکه بزرگترین نواوری های اینترنت اشیا در صنعت خودرو در حال توسعه و اجراست. با توجه به اهمیت این موضوع، نقش اینترنت اشیا را در صنعت خودرو و به خصوص خدمات پس از فروش بررسی میکنیم.
اینترنت اشیا در صنعت خودرو:
اینترنت اشیا فرصت های جدیدی را پیشروی صنعت خودرو گذاشته است و رانندگان به زودی دنیای جدیدی را تجربه میکنند. کنترل بهتر، راحتی بیشتر، هزینه های کمتر، افزایش ایمنی و سرعت بالای خدمات تنها چند نمونه از مزایای اینترنت اشیا در صنعت خودروست.
پیش بینی اینترنت اشیا درباره نیاز خودرو به تعمیر و تعویض قطعات
در خودروهای هوشمند جدید، سنسورهای موجود، اطلاعات خودرو و قطعات ان را مرتب چک می کند و به راننده گزارش می دهد. همین امر باعث می شود راننده هرچه سریع تر از مشکل خودرو باخبر شود و قبل از وقوع هر اتفاقی، برای رفع مشکل به تعمیرگاه مراجعه نماید.
حال با توجه به وضعیت موجود در بخش خودروهای دنیا این سؤال پیش می اید که فناوری مهم و جدید اینترنت اشیا چگونه در بهبود فرایند خدمات پس از فروش خودرو به ما کمک میکند.
اینترنت اشیا و خدمات پس از فروش خودرویی:
در اینده نه چندان دور همه وسایل موجود به اینترنت متصل میشود و خانه ها و خودروها جزیی از پروژه شهرهای هوشمند خواهند بود. در این صورت، پیش نیازهایی برای به روزبودن و جانماندن از فناوری وصل شدن خدمات پس از فروش در صنایع گوناگون و به خصوص خودرویی به اینترنت اشیا نیاز خواهد بود که ان را توضیح میدهیم.
خدمات خوشایند برای مشتری، مثالی در زندگی واقعی :
خودرو میتواند اطلاعات سلامت قطعات مهمش را در لحظه به همراه اطلاعات وسیله نقلیه، اطلاعات مشتری و موقعیت مکانی ارسال کند. این داده ها واکاوی شده، با داده های پیشین خودروهای مشابه مقایسه می شود. اطلاعات تجزیه وتحلیل و نقص قطعات اصلی پیش بینی می شود. این پیش بینی به شکل خودکار پس از بررسی تاریخ گارانتی باقیمانده، مشکل خودرو را در سیستم ثبت می کند و کارشناس مربوط مشکل را بررسی و قطعات و خدماتی را که باید روی خودرو قرار گیرد، وارد سیستم می کند.
در ادامه، مجدداسیستم در صورت نبودن قطعه، سفارش «قطعات» را به شکل خودکار انجام می دهد. نرم افزار خدمات پس از فروش به شکل خودکار قیمت تقریبی را برای مشتری ارسال می کند. پس از تایید، قطعات را برای تهیه کردن و گزینه های برنامه ریزی سرویس را برای نزدیک ترین مکان براساس موقعیت مکانی وسیله نقلیه ارسال می کند.
با پذیرش مشتری، سفارش خدمات موردنیاز ثبت و یک متخصص برای ارایه خدمت تعیین می شود. برای این امر، خدماتی را که باید ارایه شود، مهارت و دردسترس بودن متخصص را درنظرمی گیرد. مراحل کار نیز در هر مرحله به مشتری ارسال می شود. پس از مراجعه متخصص و تعمیر، به مشتری اطلاع داده می شود و او از راه دور می تواند پرداخت را انجام دهد و پس از مراجعه، خودروی تعمیرشده را تحویل بگیرد.
همه این مراحل نمونه ای از کاربردهای اینترنت اشیا در خدمات پس از فروش خودرویی است که در قالب یک مثال شرح دادیم. جالب است بدانید که هم اکنون همه این خدمات در شرکت های خودروهای جدید الکتریکی و خودران که به صورت گسترده در این صنایع ورود پیدا کرده اند، ارایه می شود. ازاین رو، با توجه به انچه گفتیم، لازم است شرکت های ارایه دهنده خدمات پس از فروش در اینده برای این مسایل راهکارهایی بیندیشند.
شرکت نرم افزاری سروشان که جزو بزرگترین فعالان حوزه نرم افزار خدمات پس از فروش کشور است، از دغدغه ها و مسایل موجود در بازار باخبر است و برای رفع نیازهای مشتریانش می کوشد و در این صنعت نیز حضور فعال دارد و با بررسی چگونگی ارایه خدمات پس از فروش شرکت های بزرگ خودرویی در دنیا سعی می کند خدمات بهتری به مشتریانش ارایه کند و برای راحتی بیشتر، دقیق تر و ایمن تر و با هزینه کمتر قدم برمی دارد.
سروشان با تشکیل کارگروه تخصصی بررسی نواورانه خدمات پس از فروش و با تحقیق های گسترده در این خصوص به منظور ارایه خدمات مطلوب، باکیفیت و به روز همواره کوشیده و روند کاربرد اینترنت اشیا در این صنعت را اغاز کرده است.